Antena 3 Actualitate Cultură "Save our CEOs", un nou documentar incendiar, marca Michael Moore (VIDEO)

"Save our CEOs", un nou documentar incendiar, marca Michael Moore (VIDEO)

16 Iun 2009   •   23:26
"Save our CEOs", un nou documentar incendiar, marca Michael Moore (VIDEO)
Michael Moore

Săracii preşedinţi de corporaţii americane! Trebuie ajutaţi! Haideţi să donăn bani pentru a le sava pielea. Cam aşa sună îndemnul americanului Michael Moore care îşi promovează noul documentar: "Save our CEOs". Se anunţă un film incendiar despre dedesubturile economiei Americii.

Michael Moore a folosit o metodă cel puţin inedită pentru a promova cel mai recent documentar al său. Filmul apare pe 2 octombrie, iar criticii au şi dat sentinţa după ce au văzut trailerul de doar un minut şi jumătate: trebuie neapărat văzut, la fel ca Bowling for Columbine sau Fahrenheit 9/11.Regizorul a ales să-şi promoveze filmul în câteva săli de cinema din Los Angeles, New York, Chicago şi Washington D.C. cu un monolog inteligent şi o cutie de tablă pe care este înscripţionat numele documentarului.

Michael Moore le cere astfel americanilor să doneze bani pentru "săracii directori" de la companiile falimentare din S.U.A, practic cele responsabile pentru declanşarea crizei economice mondiale.


Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close