Antena 3 Actualitate Cultură Sebastian Papaiani: Ne grăbim şi uităm că suntem oameni. "Prietenia" e un cuvânt care ar trebui scos din dicţionar

Sebastian Papaiani: Ne grăbim şi uităm că suntem oameni. "Prietenia" e un cuvânt care ar trebui scos din dicţionar

25 Feb 2012   •   00:01
Sebastian Papaiani: Ne grăbim şi uităm că suntem oameni. "Prietenia" e un cuvânt care ar trebui scos din dicţionar
Sursa foto: Foto: Antena 3

Ne grăbim şi uităm că suntem oameni, este de părere actorul Sebastian Papaiani, invitatul special al ediţiei de vineri "Vorbe Grele", de la Antena 3.

"Ne grăbim, uităm că suntem oameni. Noi nu mai avem nimic" a mărturisit, la Antena 3, actorul Papaiani.

Sebastian Papaiani este de părere că poporul român îşi pierde tot mai mult omenia şi, în plus, cuvântul care descria odinioară acel sentiment plăcut de ataşament reciproc, PRIETENIA, şi-a pierdut adevărata semnificaţie.

"Dacă avem aceleaşi interese, punem preţ pe prietenie. Prietenia este, cred, un cuvânt atât de frumos, el în sine, care ar trebui scos din dicţionar. Există "m-am descurcat", a adăugat maestrul Papaiani.

Actorul a mai povestit la Antena 3 cum i s-a propus să devină membru de partid, în perioada comunistă, în schimbul numirii sale în funcţia de director al Teatrului Giuleşti, în locul Elenei Deleanu.


VEZI AICI INREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "VORBE GRELE"


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close