x close

Sinteza Zilei. Kevin Spacey, cel mai emoţionant discurs la Glorburile de Aur

de A.M    |    14 Ian 2015   •   23:59

Mihai Gâdea a prezentat la "Sinteza Zilei" discursul emţionant susţinut de actorul şi regizorul american Kevin Spacey la Globurile de Aur.

Actorul principal din serialul House of Cards a câştigat pentru prima oară în cariera sa Globul de Aur pentru interpretarea lui Frank Underwood din serialul care a schimbat părerea lumii despre politică şi a oferit o nouă perspectivă asupra culiselor acestei "îndeletniciri".

Kevin Spacey este în sfârşit deţinătorul unui Glob de Aur. La cea de-a 8-a nominalizare, juriul a fost înduplecat de interpretarea actorului în rolul lui Frank Underwood din House of Cards.

" Domul acesta este un intelectual adevărat şi nu a jucat roluri după reţete.Unii actori se potrivesc pentru anumite roluri şi le joacă toată viaţa, pentru că se apropie foarte bine de schema integrată în şablonul general. Aici nu este cazul. Nu este un robot care funcţionează după şablon. Trăieşte variat, complex, inţelege multe, se exprimă ca atare. Foarte bun momentul!", a declarat Mircea Badea.

Citeşte mai multe despre:

Sinteza Zilei Kevin Spacey discurs Globurile de Aur
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati