Antena 3 CNN Actualitate Cultură Stela Popescu, fabuloasa poveste a vieții sale - VIDEO

Stela Popescu, fabuloasa poveste a vieții sale - VIDEO

Stela Popescu, fabuloasa poveste a vieții sale - VIDEO
23 Noi 2017   •   19:16

Stela Popescu a oferit unul dintre ultimele sale interviuri, cu detalii inedite despre viața sa chiar în casa în care acesta s-a stins din viață.

”Vreau să spun celor din public care își iubesc nepoții și vor să îi facă actori că nu există pile într-o profesie de talent. Nu există! Eu am avut ceva, dacă am ajuns dintr-o mamă care era suplinitoare pe postul de învățătoare la școală și tata era plecat în Siberia. Pe mine m-a salvat faptul că sunt un om rezistent”, a declarat Stela Popescu.

Întrebată dacă a moștenit ceva de la mama ei, actrița a răspuns că răbdarea e cea care a luat-o. 

”Răbdare, puterea de nu a răspunde la o răutate. Pe mama nu a preocupat-o niciodată o conversație la cafea cu cineva. Ea mereu avea ceva de făcut. Pentru ea totul era ușor. Tata a stat 19 ani în Siberia și a murit la 90 de ani dintr-o operație de bilă. Tatăl meu iubea presa românească, era învățător. Când eram într-o perioadă de foamete mama îmi făcea repede o mămăliguță. Mâncam mămăligă cu marmeladă și m-a învățat că orice lucru era bun”, a mai spus Stela Popescu.

Stela Popescu a afirmat că nu o încânta faptul că era lăudată și își vedea defectele uitându-se în oglindă.

Brașovul a devenit a doua casă a marii actrițe, unde s-a format la o școală de fete.

”Da a fost o școală de fete, Liceul Principesa Elena, avea o tradiție și o logistică perfectă. Apoi m-am îndrăgostit de Ardeal. Mi-a plăcut atmosfera din Ardeal, mi-au plăcut oamenii. Oamenii sunt mai hotărâți, mai puternici! Am făcut apoi doi ani de studii superioare, am studiat limba rusă. Asta pentru că am căzut cu mare succes la teatru. Am dat examen la cinematografie, am luat selecția și am venit la București. Eram o ”cimotie”, nepieptănată și am venit aici la București. Am căzut cu brio la fotogenie. Nu am făcut o tragedie dintr-o asemenea întâmplare. Atunci era o lege. Dacă picai la o facultate de Artă, te puteai duce la o altă facultate, unde erau locuri disponibile.”, a mai spus Stela Popescu.

Stela Popescu a jucat și în trupa de teatru a Ministeruli de Interne.

”Am dat examen. Am făcut o scenetă cu Furdui și am reușit să intru. M-a maturizat această experiență și peste doi ani am reușit să intru la Teatru cu 10”, a mai spus actrița.

×
Subiecte în articol: Stela Popescu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close