Antena 3 CNN Actualitate Cultură Patru actori uriași au primit stele pe Aleea Celebrităților

Patru actori uriași au primit stele pe Aleea Celebrităților

Patru actori uriași au primit stele pe Aleea Celebrităților
28 Mar 2016   •   10:46

Peste o sută de oameni s-au adunat, ieri, în Piaţa Timpului din Capitală, pentru a omagia patru nume mari ale scenei românești. De Ziua Mondială a Teatrului, actorii Dem Rădulescu, George Constantin, Ştefan Bănică și Dinu Manolache au primit câte o stea pe Aleea Celebrităţilor, scrie Jurnalul Național.

La ceremonia din Piaţa Timpului, organizată de Teatrul Metropolis și Primăria Municipiului București (PMB), au fost invitaţi urmașii celor patru actori - Irina Rădulescu, Mihai Constantin, Ştefan Bănică jr. și Ilinca Manolache -, dar și alte nume sonore ale scenei românești: actorul și regizorul Horaţiu Mălăele și actriţele Stela Popescu și Virginia Mirea.

Steaua lui Dem Rădulescu a fost dezvelită de fiica acestuia, Irina, și de soţia actorului, Adriana Şchiopu, pe piesa „We are the Champions” a formaţiei Queen, ambele actriţe primind, la rândul lor, câte o stea din aur cu numele actorului.

„Îmi amintesc și acum de acele seri îngheţate din București, în care nimic nu circula și era frig în apartamente, și Bibanul venea și ne încânta pe câţiva prieteni cu tot ce avea de spus. Era plin de speranţă, avea un cuvânt de umor pentru tot ce se întâmpla în această ţară. O înţelegea, o iubea, ne iubea pe toţi”, a spus academicianul Răzvan Theodorescu despre Dem Rădulescu, cel care a fost Bibanul pentru întreaga naţiune. Actriţa Stela Popescu l-a omagiat pe fostul său partener de scenă, Ştefan Bănică. Cu lacrimi...

×
Subiecte în articol: stele
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close