Antena 3 CNN Actualitate Cultură Tanc al Armatei Române, ?vedetă? într-o emisiune a BBC (VIDEO)

Tanc al Armatei Române, ?vedetă? într-o emisiune a BBC (VIDEO)

Tanc al Armatei Române, ?vedetă? într-o emisiune a BBC (VIDEO)
25 Feb 2010   •   22:47

După Top Gear, iată că o altă emisiune a BBC alege România pentru a filma. Este vorba despre "The World's Thoughest Driving Test", un program difuzat în Marea Britanie de BBC 3. Un tanc al Armatei Române, TR-85, a fost vedeta primului episod al emisiunii, difuzat de BBC Three pe 24 februarie.


Actorul Will Mellor şi prezentatoarea Kirsten O'Brien merg în jurul lumii şi conduc cele mai mari, mai greu de stăpânit şi mai scumpe vehicule. Ei stabilesc apoi care dintre acestea sunt mai uşor de condus. În primul episod al seriei cei doi concurează pentru a stabili care dintre ei poate stăpâni mai bine tancul Armatei Române, TR-85.

Pentru a învăţa să conducă un asemenea tanc o persoană trebuie să urmeze un program de instrucţie timp de 12 săptămâni. Însă cei doi britanici trebuie să facă acelaşi lucru în trei zile. Ei s-au aflat sub comanda căpitanului Oancea. Will şi Kirsten nu pot conduce însă tancul fără a trece mai întâi prin antrenamente în condiţii de iarnă, conduse de căpitanul român.



La sfârşitul săptămânii de antrenamente britanicii trebuie să deprindă tot ceea ce este necesar pentru a manevra tancul. Will a fost nevoit să locuiască în cazarmă împreună cu soldaţii români. Mai mult, Will şi Kirsten trebuie să manevreze arme de foc reale şi să se descurce în cazul luptelor simulate.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: tanc Armata Română BBC emisiune
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close