Antena 3 CNN Actualitate Cultură Teatrul Nottara îşi reia activitatea. Când va prezenta primul spectacol

Teatrul Nottara îşi reia activitatea. Când va prezenta primul spectacol

Teatrul Nottara îşi reia activitatea. Când va prezenta primul spectacol
de S.T.    |    14 Dec 2015   •   09:32

Teatrul Nottara îşi reia activitatea şi va prezenta un prim spectacol, "Crăciunul, altfel", pe 21 decembrie, de la ora 19.30, la sala ArCuB din strada Batişte din Bucureşti, informează instituţia teatrală.

Teatrul Nottara din Bucureşti şi-a suspendat activitatea pe termen nedefinit, în urma promulgării de către preşedintele Klaus Iohannis a legii care prevede interzicerea desfăşurării de activităţi în clădirile cu risc seismic ridicat, până la consolidarea acestora.

"Crăciunul, altfel" este primul spectacol cu vânzare de bilete organizat de Teatrul Nottara după suspendarea activităţii ca urmare a acestei legii.

Teatrul Nottara a susţinut anterior un spectacol la Palatul Cotroceni, pe 5 decembrie, însă pentru acela nu s-au pus în vânzare bilete.

În prezent, instituţia se află într-un stadiu avansat de semnare a unui protocol cu ArCuB, în urma căruia sala din strada Batişte, numărul 14, din Bucureşti să devină sediul său temporar şi locul care va adăposti 19 dintre cele 36 de producţii ale Teatrului Nottara.

De asemenea, lunar, actorii Teatrului Nottara vor juca în sala de spectacole de la Palatul Cotroceni.

×
Subiecte în articol: Teatrul Nottara teatru Klaus Iohannis
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close