Antena 3 CNN Actualitate Cultură "The Sun" schimbă tabăra: Partidul Laburist a pierdut sprijinul nostru

"The Sun" schimbă tabăra: Partidul Laburist a pierdut sprijinul nostru

"The Sun" schimbă tabăra: Partidul Laburist a pierdut sprijinul nostru
Sursa foto: sun
30 Sep 2009   •   15:44

Premierul britanic laburist, Gordon Brown, a pierdut susţinerea cotidianului The Sun la următoarele alegeri, informează BBC News.

"Laburiştii au pierdut". Acesta este titlul de pe prima pagină a ediţiei de miercuri a tabloidului care a susţinut Partidul Laburist la alegerile din 1997, 2001 şi 2005. Jurnaliştii de la The Sun au ţinut să amintească toate părţile negative ale Guvernului.

?Guvernul nu mai are nici o scuză. A eşuat în ceea ce priveşte siguranţa cetăţenilor. Omorurile s-au înmulţit. Infractorii sunt eliberaţi în numele corectitudinii politice. A eşuat în educaţie. Patru din zece elevi termină şcoala incapabili să citească, să scrie sau să socotească bine?, scrie The Sun.



"Premierul nu a reuşit să ne convingă să este potrivit pentru ţară", a declarat şeful departamentului politic al The Sun, George Pascoe-Watson,

În cadrul unui discurs rostit la conferinţa partidului Laburist, premierul a spus că "poporul este cel care decide rezultatul alegerilor".

Şeful departamentului politic al BBC, Nick Robinson, consideră că The Sun "a făcut la schimbarea politică la momentul oportun. Acesta crede că anunţul făcut de The Sun "va diminua importanţa declaraţiilor lui Brown".


Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close