Antena 3 Actualitate Cultură Traian Ungureanu NU se mai aruncă de pe bloc. Acum susţine Guvernul PD-L ? PSD

Traian Ungureanu NU se mai aruncă de pe bloc. Acum susţine Guvernul PD-L ? PSD

11 Dec 2008   •   23:03
Traian Ungureanu NU se mai aruncă de pe bloc. Acum susţine Guvernul PD-L ? PSD

?Mă arunc de pe bloc, pe cuplul Patriciu-Tăriceanu, regizorii eventualei apropieri PSD - PD-L? scria la începutul lunii decembrie Traian Ungureanu, ziaristul de casă al preşedintelui Traian Băsescu. Pe măsură ce apropierea dintre PSD ? PD-L a ajuns în faza împărţirii funcţiilor din Parteneriatul pentru România, reunit sub umbrela noului Cabinet Stolojan, Traian Ungureanu s-a răzgândit.
?Ce variante de joc avea PDL? Să intre în opoziţie, adică să reinstaleze guvernul Tăriceanu-Geoană, deşi a câştigat alegerile. Exclus. (...) Şi atunci? Un guvern PDL-PSD!?, scrie acum Traian Ungureanu cu cerneală de la Cotroceni, într-un editorial de partid publicat în Cotidianul.
Aşa că, pentru cei care se aşteptau să fie nevoie de SMURD pentru a-l salva pe Traian Ungureanu după ce se aruncă de pe bloc, noua veste îi linişteşte. Traian Ungureanu NU se va mai arunca de pe bloc. Rămâne în continuare acelaşi ziarist în slujba cetăţeanului. În slujba cetăţeanului Traian Băsescu.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close