Antena 3 CNN Actualitate Cultură Tudor Gheorghe va fi desemnat Doctor Honoris Causa al Universităţii din Craiova

Tudor Gheorghe va fi desemnat Doctor Honoris Causa al Universităţii din Craiova

Tudor Gheorghe va fi desemnat Doctor Honoris Causa al Universităţii din Craiova
de N.B.    |    16 Dec 2011   •   18:00

Corpul de conducere al Universităţii din Craiova a decis să-i acorde titlul de Doctor Honoris Causa artistului Tudor Gheorghe, la propunerea Facultăţii de Litere, informează Agepres.

Conform prof.univ.dr.Cristian Teodorescu, prodecan al Facultăţii de Litere, instituţia craioveană a conferit peste 80 de astfel de titluri, în principal, personalităţilor din mediul academic. De anul acesta, Universitatea îşi va îndrepta atenţia şi către personalităţile marcante ale culturii române.

"Domnul Tudor Gheorghe este una dintre personalităţile marcante ale acestui colţ de ţară care duce renumele poeziei de cea mai bună calitate peste tot în lume. Universitatea din Craiova a dorit să încheie anul 2011 printr-un eveniment deosebit în cadrul căruia se va decerna acest titlul de Doctor Honoris Causa unei personalităţi marcante a culturii române", a declarat prof.univ.dr.Cristiana Teodorescu.

ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa al Universităţii din Craiova artistului Tudor Gheorghe va avea loc pe 28 decembrie, la ora 11.

×
Subiecte în articol: Tudor Gheorghe
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close