Antena 3 CNN Actualitate Cultură Un album FELICIA pe care nu trebuie să îl rataţi: Best Of ELVIS PRESLEY!

Un album FELICIA pe care nu trebuie să îl rataţi: Best Of ELVIS PRESLEY!

Un album FELICIA pe care nu trebuie să îl rataţi: Best Of ELVIS PRESLEY!
29 Sep 2009   •   15:14


Revista Felicia vă dăruieşte începând cu 1 octombrie, un album muzical care nu trebuie să lipsească din nici o casă: ?The King? - o compilaţie ce include cele mai cunoscute cântece ale Regelui rock and roll, Elvis Presley. ?Jailhouse Rock?, ?All shook up?, ?Heartbreak Hotel?, ?Don?t be cruel?, ?Love me tender? sunt doar câteva dintre melodiile incluse pe albumul produs de Roton. Unele dintre ele au fost hituri absolute la momentul lansării, ca de exemplu ?Heartbreak Hotel?, care a ocupat primul loc în toate cele trei topurile americane (pop, country and western, rhythm & blues).

Într-o carieră de 22 de ani, Elvis Presley a vândut peste un miliard de discuri şi a lansat 149 de single-uri. Dintre acestea, 114 melodii au intrat în Top 40, 40 au ajuns în Top 10, iar 18 dintre acestea au ocupat primul loc. A susţinut nenumărate concerte, unele dintre ele legendare, şi a jucat în peste 30 de filme. Activitatea sa muzicală a fost răsplătită cu numeroase premii ? zeci de discuri de aur sau platină, precum şi 14 nominalizări la premiile Grammy. La doar 36 de ani, ?Regele rock and roll-ului? primea premiul Grammy pentru întreaga carieră.

Talentul, carisma şi generozitatea demonstrate pe parcursul întregii vieţi l-au impus ca pe una dintre figurile emblematice ale secolului XX. ?Înainte de Elvis nu a existat nimic?, susţinea nu mai puţin celebrul membru Beatles, John Lennon. Impactul pe care muzica şi personalitatea celui considerat cel mai mare artist al tuturor timpurilor l-au avut asupra societăţii şi culturii americane a fost irepetabil. Cu un stil unic, Elvis a reuşit să combine în cântecele sale diverse influenţe muzicale, de la country la gospel şi R&B. Spectacolele sale au depăşit barierele sociale şi rasiale ale vremii, dând startul unei noi ere şi inspirând generaţiile artistice care au urmat. ?Elvis este zeul religiei rock 'n' roll?, declara Bob Dylan. Iar pentru renumitul dirijor şi compozitor Leonard Berstein ?Elvis a fost cea mai mare forţă culturală a secolului XX. Elvis a fost o revoluţie socială, care a schimbat totul, de la muzică la limbaj şi la modă?.

Preţul pachetului revista + CD Elvis Presley? este de 7 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 1 octombrie (numarul 167) a revistei Felicia.
Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, ?Felicia?, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Marcel Pavel, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) şi carte ? ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Mănânc, slăbesc şi mă menţin, Ghidul alimentelor sănătoase, 1000 de reteţe pentru bucătari amatori, SLIM, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor).

RevistaFelicia.ro

×
Subiecte în articol: Revista Felicia Elvis Presley
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close