Antena 3 CNN Actualitate Cultură Victor Ponta a fost la Bookfest. Ce cărţi a cumpărat premierul

Victor Ponta a fost la Bookfest. Ce cărţi a cumpărat premierul

Victor Ponta a fost la Bookfest. Ce cărţi a cumpărat premierul
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    04 Iun 2012   •   09:59

Premierul Victor Ponta a fost duminică la o lansare de carte la Bookfest, ocazie cu care a cumpărat mai multe cărţi pentru copii, el primind de asemenea câteva cadouri din partea reprezentanţilor standurilor şi acordând autografe, potrivit Mediafax.

Prim-ministrul a ajuns la târgul de carte cu o jumătate de oră mai devreme faţă de ora fixată pentru lansarea volumului lui Henry Kissinger "Despre China", timp în care Ponta a vizitat standurile de la Bookfest şi a cumpărate trei volume din "Aventurile lui Tintin", în valoare de 85 de lei, la care a primit bonus o oiţă de pluş.

Victor Ponta a mai primit din partea unor reprezentanţi ai standurilor de la Romexpo un pachet de cărţi pentru copii cu dinozauri, precum şi un volum despre Tratatul de la Lisabona, dar, în acelaşi timp, a fost solicitat de două fetiţe să acorde două autografe pe cărţile achiziţionate de acestea din volumul "Narnia".

Cu ocazia vizitei la Bookfest, premierul a primit un cadou şi pentru ministrul Educaţiei, respectiv cele 12 volume reprezentând operele complete ale lui Spiru Haret.

"Acum înţeleg de ce e aşa dificilă funcţia asta de ministru al Educaţiei", a replicat Ponta, ridicând cele trei sacoşe de cărţi care în mod vizibil cântăreau multe kilograme.




×
Subiecte în articol: Victor Ponta cumpara carti
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close