Antena 3 CNN Actualitate Cum e să-ţi zboare un F-16 deasupra blocului? (FOTO)

Cum e să-ţi zboare un F-16 deasupra blocului? (FOTO)

Cum e să-ţi zboare un F-16 deasupra blocului? (FOTO)
22 Sep 2008   •   12:18

Ceicare locuiesc în zona Băneasa au fost speriaţi luni dimineaţăde zgomotele puternice emise de avioane de vânătoare F-16.

Acestea efectuau, foarte aproape de blocurile din zonă, exerciţiipentru cea de-a doua ediţie a expoziţiei ?Black SeaDefense&Aerospace (BSDA) 2008?, care va avea loc înperioada 24-26 septembrie la complexul Romaeo Băneasa.



Zgomotul asurzitor a scos în stradă mai multe zeci de persoanecurioase, dar şi speriate de ceea ce se întâmplă într-ozi obişnuită de luni. Au putut fi văzute pe viu câtevademonstraţii de acrobaţie ale celebrelor avioane de vânătoare.



La ediţia din acest an a BSDA sunt invitaţi preşedintele României,Traian Băsescu, dar şi premierul Călin Popescu Tăriceanu. Maimult de 170 de companii din 20 de ţări şi-au anuntat prezenţa şivor expune pe o suprafata de 25.000 mp.



Evennimentul este consideratcel mai mare de acest gen din Europa de Sud-Est. Expoziţia BSDA2008 este sprijinită oficial de ministerul Apărării, alInternelor, Economiei şi Finantelor, ministerul Transporturilor,Agenţia Naţională de Control al Exporturilor şi Serviciul Românde Informaţii.



Florin Tulbure, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: avion de vanatoare f-16 expozitie baneasa
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close