Antena 3 Actualitate Cum explică DIICOT fuga lui Boldea din ţară

Cum explică DIICOT fuga lui Boldea din ţară

22 Mar 2012   •   10:38
Cum explică DIICOT fuga lui Boldea din ţară Foto: Antena 3
DIICOT dă vina pe legislaţie pentru fuga lui Mihail Boldea din România. În cadrul unei conferinţe de presă, şeful DIICOT, Cădruţ Olaru, a declarat că autorităţile nu au putut să-l împiedice pe senator să plece din ţară, întrucât legislaţia nu permite aplicarea mai multor măsuri preventive.

Potrivit lui Codruţ Olaru, DIICOT solicitase deja Parlamentului reţinerea şi arestarea lui Boldea, însă legea nu a permis şi aplicarea unei a doua măsuri preventive.

Descinderi la imobilele lui Mihail Boldea. DIICOT nu a ştiut că deputatul vroia să plece din ţară. Averea lui Boldea, sub sechestru

Reprezentanţii DIICOT au declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că Mihail Boldea a părăsit România prin Vama Giurgiu, pe 17 martie.


Pe 18 martie, Boldea a plecat către o destinaţie necunoscută, cu un avion de pe aeroportul Ataturk din Istanbul.

DIICOT a aflat din surse proprii că Boldea a părăsit ţara cu ajutorul autorităţilor din Turcia.


Unde a "zburat" Boldea? Deputatul ar fi plecat într-o ţară africană cu care România nu are tratat de extrădare

Instanţa supremă judecă astăzi cererea procurorilor de arestare în lipsă a deputatului. Dacă magistraţii vor admite cererea, deputatul va fi dat în urmărire internaţională.

Era capul celei mai de temut reţele specializată în spălarea banilor. Boldea era membru PDL când s-a apucat "de treabă"
 


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close