Antena 3 CNN Actualitate Cursuri gratuite de înot pentru sute de elevi din Bucureşti

Cursuri gratuite de înot pentru sute de elevi din Bucureşti

Patru sute de elevi din sectorul şase al Capitalei vor beneficia de cursuri gratuite de înot. După nouă ani de aşteptare, elevii şcolii 311 au oficial un bazin semiolimpic în care vor putea începe o carieră sportivă de succes cu ajutorul instructorilor specializaţi.

Cursuri gratuite de înot pentru sute de elevi din Bucureşti
Sursa foto: Antena 3
06 Mar 2020   •   11:05

Noul bazin este cel mai modern din Bucureşti şi este dedicat în special elevilor. Are cinci culoare de înot, spaţii de aşteptare, duşuri şi cabinete medicale la cele mai înalte standarde.

Un element extrem de important se referă la faptul că copiii din sectorul 6 vor avea acces gratuit la cursurile de nataţie.

''În acest moment putem oferi acces gratuit pentru 200 de copii în fiecare lună la aceste cursuri şi sper ca în perioada următoare, numărul copiilor care vor accesa cu titlu gratuit cursurile de nataţie, să crească la 400'', a spus Gabriel Mutu, primarul sectorului 6.

Nici cei mari nu au fost uitaţi. În afara orelor de curs, locuitorii sectorului îşi pot procura abonamente lunare. Aceştia vor putea participa la cursuri de Aqua Gym sau la ore de hidrokinetoterapie. Preţurile variază între 230 şi 320 de lei lunar.

 

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close