Antena 3 CNN Actualitate Dan Negru dezvăluie secretele Revelionului 2020. ”E un program spectaculos, o tradiție a celor 20 de ani. O să urlu în continuare!”

Dan Negru dezvăluie secretele Revelionului 2020. ”E un program spectaculos, o tradiție a celor 20 de ani. O să urlu în continuare!”

Dan Negru dezvăluie secretele Revelionului 2020. ”E un program spectaculos, o tradiție a celor 20 de ani. O să urlu în continuare!”
Sursa foto: Foto: Dan Negru./ Facebook
29 Dec 2019   •   20:29

REVELION 2020. Dan Negru a dezvăluit, la Antena 3, câteva dintre secretele organizării unui Revelion cu audiențe record și despre care să se vorbească un an întreg.

REVELION 2020. ”S-a amânat! Mă gândesc acuma ce veste șoc să vă dau eu și să fie cu adevărat șoc. S-a amânat. Vor să îl anuleze, sau să îl pună pe 3 ori 4 ianuarie”, a glumit Dan Negru, în debutul intervenției lui telefonice la Antena 3, unde a vorbit despre cel de-al 20-lea Revelion consecutiv.

REVELION 2020. ”Asta cu Revelionul e o bătălie a televiziunilor. Toți fac Revlioane. Acum e mai greu să faci Revelioane decât acum 20 de ani. Atunci erau trei televiziuni. Pro TV, Antena 1 și TVR. Gata. (...) Nu exista nici oferta de a ieși în piață, de a te duce în restaurante, de a te duce în vacanțe. Acum 20 de ani, ca să mergi în Londra în vacanță trebuia să ai viză”, a spus Dan Negru.

REVELION 2020. Întrebat care e cheia succesului pentru un Revelion cu audiențe record, Dan Negru a răspuns: „Când ai de-a face cu actori mari, momentele ies. Șansa și secretul ține și se ingrediente. Să ai oameni frumoși, oameni cool, oameni mișto, care să îți asigure succesul. Îmi amintesc că nu a existat, din cele 20 de Revelioane, niciodată nu am ratat-o pe Stela Popescu în cele 20 de Revelioane. Arșinel, florin Piersic a fost adeseori”, a spus Dan Negru

REVELION 2020. Celebrul prezentator a recunoscut că încă are mari emoții în ceea ce privește modul în care va fi primit Revelionul 2020 de români, arătând că ”atunci când nu mai ai emoții, nu mai are rost să faci jobul asta în televiziune”.

REVELION 2020. ”Am mari emoții. Recunosc. Când nu mai ai emoții nu mai are rost să faci jobul asta în televiziune. Toți avem emoții. E o echipă întreagă în spate”, a spus Dan Negru.

REVELION 2020. ”E un program spectaculos. E o tradiție a celor 20 de ani. Eu cred că noi am ajuns să ne cunoaștem în acești 20 de ani. Noi, echipa Revelioanelor și telespectatorii. Știm ce vor oamenii, ei știu ce putem noi să dăm. Uitați-vă măcar de curiozitate. Bă, cum au reușit aștia 20 de ani? Uite, băi, pe babalâcul asta care de 20 de ani urlă la revelioane. O să urlu în continuare: La mulți ani, România!”, a mai spus Dan Negru.

×
Subiecte în articol: Revelion 2020 Dan Negru
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close