Antena 3 CNN Actualitate Dana Grecu, față în față cu Dacian Cioloș, pe holurile Antena 3: ”Faceți o invitație cuiva și cu trei ore înainte să vină la dvs. în casă spune ce a spus premierul”

Dana Grecu, față în față cu Dacian Cioloș, pe holurile Antena 3: ”Faceți o invitație cuiva și cu trei ore înainte să vină la dvs. în casă spune ce a spus premierul”

Dana Grecu, față în față cu Dacian Cioloș, pe holurile Antena 3: ”Faceți o invitație cuiva și cu trei ore înainte să vină la dvs. în casă spune ce a spus premierul”
07 Dec 2016   •   18:57

Dana Grecu a afirmat, în emisiunea ”La ordinea zilei”, că a stat de vorbă pentru câteva minute cu premierul Dacian Cioloș, la finalul interviului acordat lui Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei, ieri seară.

”Mie nu mi s-a părut că domnul prim-ministru și-a cerut scuze. Ne-am întâlnit aici, pe hol, după interviul cu Mihai Gâdea. Am încercat să ne salutăm....însă i-am spus că eu nu o să întind mâna. I-am spus că din punctul meu de vedere afirmația sa a fost lamentabilă și că nu și-a cerut scuze”, a spus Dana Grecu, argumentând că modul în care Cioloș a încercat să găsească o explicație pentru afirmația sa nu reprezintă scuze.

”Deci, dumneavoastră faceți o invitație cuiva și cu trei ore înainte să vină la dumneavoastră în casă spune despre dumneavoastră: mă duc la ăla că trebuie, dar fac un duș după ce plec de la el. (...) Lamentabil, jenant și jenant că nu a putut să-și ceară scuze”, a spus Dana Grecu, la Antena 3.

”Primul ministru nu și-a cerut scuze față de jurnaliștii pe care i-a jignit. Nu merge așa. Lăsând la o parte că a fost un calcul politic, evident. Antena 3 este cea mai importantă platformă, e cei mai urmărit post de știri din România. De asta a venit aici și Dacian Cioloș”, a spus Dana Grecu, în emisiune.

Premierul Dacian Cioloş le-a răspuns marţi celor care i-au reproşat că merge la o emisiune la Antena 3 că se duce la acest post de televiziune din respect pentru telespectatori și că „nu poţi să-ţi faci meseria corect dacă nu ai curajul să şi cobori câteodată în mocirlă.

Citiți și Dacian Cioloș, față în față cu Mihai Gâdea. Cum a explicat premierul ofensa adusă telespectatorilor Antena 3

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close