Antena 3 CNN Actualitate Cine a fost ultima persoană cu care s-a văzut Dan Condrea. Mărturia exclusivă a fostei soții

Cine a fost ultima persoană cu care s-a văzut Dan Condrea. Mărturia exclusivă a fostei soții

Cine a fost ultima persoană cu care s-a văzut Dan Condrea. Mărturia exclusivă a fostei soții
24 Mai 2016   •   11:04

Fosta soție a lui Dan Condrea a declarat, în ziua accidentului, că patronul Hexi Pharma se întorcea de la Ploiești în acea zi și că îl aștepta să vină să ia copilul.

”Mi-a adus dimineața copilul. Mi-a spus că pleacă la Ploiești și că se întoarce la ora 18 să ia copilul”, a declarat fosta soție a lui Dan Condrea.

Potrivit unor surse citate la Antena 3, Dan Condrea s-ar fi întâlnit la Ploiești cu o persoană extrem de importantă din sfera serviciilor.

Elena Cristian, redactor şef la Jurnalul Naţional, a subliniat că, în lipsa unor informații oficiale, orice jurnalist poate specula că persoana cu care s-ar fi întâlnit Dan Condrea la Ploiești este aceeași persoană care a ieșit în față cu declarații extrem de dure imediat după accident.

”De două zile suntem în situația în care speculăm pentru că organele de anchetă nu au dat niciun comunicat. Poate fi vorba de o persoană foarte importantă care a ieșit în față imediat după accident. Sunt jurnalist și pot sa fac presupuneri în lipsa unor informații oficiale. Dacă nu voia să se știe că s-a dus la Ploiești, nu i-ar fi spus fostei soții”, a precizat Elena Cristian, la Antena 3.

Reacția lui Sebastian Ghiță, după dezvăluirile de la Antena 3

Cum a murit Dan Condrea. Ce au descoperit medicii legiști

Medicii legiști din cadrul IML Ilfov care au efectuat necropsia în cazul lui Dan Condrea ar fi constatat că patronul Hexi Pharma a murit în urma impactului extrem de violent.

Astfel, medicii elimină ipoteza unui infarct la volan sau a unui accident vascular.

Dosarul accidentului lui Dan Condrea, preluat de procurorul din ancheta dezinfectanților

Procurorul Romulus Varga, cel care va investiga accidentul în urma căruia a decedat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, este unul dintre magistraţii care se instrumentează dosarul privind zădărnicirea combaterii bolilor, în care societatea lui Dan Condrea a fost pusă sub învinuire.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

×
Subiecte în articol: Dan Condrea Dan Condrea a murit
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close