Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiță reacționează după dezvăluirile de la Antena 3

Sebastian Ghiță reacționează după dezvăluirile de la Antena 3

Sebastian Ghiță reacționează după dezvăluirile de la Antena 3
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Mai 2016   •   11:52

Deputatul Sebastian Ghiţă, membru în comisia SRI, a contactat redacția Antena 3, după dezvăluirile despre călătoria lui Dan Condrea la Ploiești, pentru a elimina orice speculație cu privire la o eventuală întâlnire cu patronul Hexi Pharma.

”Nu l-am văzut în viața mea pe acest om, nu m-am întâlnit, nu m-am intersectat și nici nu cred că am fost la Ploiești în ziua aceea”, a spus Sebastian Ghiță, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Fosta soție a lui Dan Condrea a declarat, în ziua accidentului, că patronul Hexi Pharma se întorcea de la Ploiești în acea zi și că îl aștepta să vină să ia copilul. Deși numele persoanei cu care s-ar fi întâlnit Dan Condrea la Ploiești nu a fost dezvăluit la Antena 3, Sebastian Ghiță a ținut să sublinieze faptul că nu este vorba despre el.

"Echipa de filaj să facă public raportul și filmul accidentului”

La scurt timp după vestea accidentului patronului Hexi Pharma, deputatul Sebastian Ghiță, membru în comisia de control a SRI, a declarat că va cere ca "echipa de filaj să facă public raportul și filmul accidentului", scrie Agerpres.

Întrebat dacă este sigur că exista o echipă de filaj, deputatul a răspuns: „Cum să nu existe?! După un asemenea scandal public să nu existe este imposibil. Aici nu vorbim despre cineva care a furat din raţia de mâncare, ci care a participat la o operaţiune criminală de pe urma cărora au murit, probabil, zeci de mii de oameni prin infecţiile nosocomiale. Cum să nu fie urmărit în fiecare moment?”.

 

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close