Antena 3 CNN Actualitate Decizie finală: Bercea Mondial rămâne în arest

Decizie finală: Bercea Mondial rămâne în arest

Decizie finală: Bercea Mondial rămâne în arest
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Mar 2011   •   08:17
Update 15.25 - Bercea Mondial, pe numele său adevărat, Sandu Anghel, acuzat de tentativă de omor, rămâne în arest după ce magistraţii Curţii Curţii de Apel Craiova i-au respins, vineri, recursul formulat la decizia Tribunalului Olt de a-i prelungi mandatul de arestare, potrivit Mediafax. Bercea Mondial le-a spus din nou magistraţilor că este nevinovat şi că totul a fost o înscenare.

Curtea de Apel a judecă recursul interlopului după ce acesta a susţinut sus şi tare că suferă de claustrofobie şi nu mai poate sta în arest. Şi-a schimbat până şi avocaţii, în speranţa că va avea succes de data asta. 
 
Interlopul  a cerut instanţei să fie judecat în libertate pentru că se consideră nevinovat. În timp ce încerca să-i convingă pe magistraţi, afară, rudele lui şi-au pierdut răbdarea şi s-au încăierat. 
 
Bercea Mondial a fost arestat preventiv pe 20 februarie fiind acuzat de tentativă de omor calificat după ce nepotul său, Ionuţ Anghel zis Mercedes, a declarat că a fost înjunghiat de Bercea. La fel ca şi acum, interlopul s-a declarat nevinovat. 
 
Ulterior nepotul şi-a schimbat declaraţia. De altfel, toată familia lui Bercea încearcă să îl scoată acum basma curată. 
 
De pe 20 februarie şi până în prezent Bercea a făcut de două ori recurs la Curtea de apel Craiova pentru a fi cercetat în libertate, dar fără succes. Spre disperarea familiei. 
 

×
Subiecte în articol: Bercea Mondial inchisoare interlop
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close