Antena 3 CNN Actualitate Descinderi şi audieri după atacul mafiot din București: Opt motociclişti de la Hells Angels au fost ridicaţi de mascaţi

Descinderi şi audieri după atacul mafiot din București: Opt motociclişti de la Hells Angels au fost ridicaţi de mascaţi

Percheziţii la motocicliştii de la gruparea Hells Angels, după atacul mafiot din București. Mascaţii au descins la atacatori, după ce aceştia l-au bătut pe un patronul unui restaurant din Capitală.

de Delia Bulgaru    |    23 Iun 2023   •   13:39

Oamenii legii au descins, în această dimineață, la motocicliștii care l-au bătut pe Dragoș Furtună, patronul unui restaurant din Capitală. A trecut mai bine de o săptămână de la momentul atacului şi astăzi au fost aduse opt persoane la audieri.

Anchetatorii, împreună cu cei de la forţele speciale, au efectuat percheziţii la şase adrese din Bucureşti, Ilfov, Buzău, Călăraşi şi Prahova, opt persoane fiind aduse la audieri.

Citeşte şi: Patronul împuşcat şi bătut de motocicliştii Hells Angels, amenințare pentru atacatori: "Cei vinovați vor plăti"

"Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București efectuează urmărirea penală cu privire la infracțiunea de tentativă de omor calificat și tulburare a ordinii și linștii publice în cauza privind incidentul din data de 14.06.2023, când un bărbat a fost agresat de mai mulți motocicliști în sectorul 3 din mun. București.

Ca urmare a stabilirii circumstanțelor în care a avut loc agresiunea și a identificării participanților, activități desfășurate împreună cu organele de cercetare penală din cadrul Poliției Române, în dimineața zilei de 23.06.2023 au fost puse în executare 6 mandate de percheziție domiciliară la adrese din mun. București și județele Ilfov, Buzău, Călărași și Prahova, opt persoane fiind conduse la audieri la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Procurorii beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale", informează autoritățile.

Citeşte şi: Șofer de ambulanţă din Vaslui, aflat în misiune, amendat și lăsat fără permis pentru viteză prea mare în drum spre o pacientă

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Atacul a avut loc săptămâna trecută. În timp ce Dragoş Furtună, patronul unor restaurante din Capitală, se afla la masă cu alţi trei bărbaţi, mai mulţi motociclişti s-au oprit în dreptul lor şi au aruncat spre ei cu un ciocan.

Unul dintre motociclişti l-a înjunghiat pe omul de afaceri, apoi a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă spre el, acesta fiind grav rănit.

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close