Antena 3 CNN Actualitate Locale Cine este patronul restaurantului din București, înjunghiat și împușcat de o bandă de motocicliști Hells Angels, sub privirile clienților

Cine este patronul restaurantului din București, înjunghiat și împușcat de o bandă de motocicliști Hells Angels, sub privirile clienților

Au apărut noi detalii în cazul patronului care a fost atacat de o bandă de motocicliști, în timp ce se afla pe terasa restaurantului pe care îl deține în Sectorul 2 din București.

Cine este patronul restaurantului din București, înjunghiat și împușcat de o bandă de motocicliști Hells Angels, sub privirile clienților
Sursa foto: Captură video Observator News
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Iun 2023   •   20:47

Scenele înfiorătoare s-au petrecut pe terasa unui restaurant din Sectorul 2, moment în care patronul localului a fost atacat de o bandă de motocicliști.

În timp ce patronul se afla la masă cu alţi trei bărbaţi, mai mulţi motociclişti s-au oprit în dreptul lor şi au aruncat spre ei cu un ciocan.

Unul dintre motociclişti l-a înjunghiat pe omul de afaceri, apoi a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă spre el, acesta fiind grav rănit.

Dragoș Furtună, patronul restaurantului, a ajuns la spital cu răni serioase, starea lui fiind însă stabilă.

Citește și: Patronul unor restaurante din Bucureşti, împușcat și lovit cu un ciocan de o bandă de motocicliști

Potrivit surselor Observator, bărbatul a fost atacat de motocicliști din cauza unui conflict mai vechi, angajații restaurantului fiind discreți în privința detaliilor.

"Nu avem voie să vorbim. Nu ştiu ce s-a petrecut ieri!", spun aceștia.

Dragoș Furtună  este cunoscut în lumea restaurantelor ca manager al "Cubei bucureștene".

El conduce mai multe localuri din Captitală şi este furnizorul oficial al Ambasadei Mexicului din ţara noastră.

Din păcate, până în acest moment, polițiștii nu au reușit să-i găsească pe motocicliștii care l-au atacat și împușcat pe patronul restaurantului, chiar sub privirile clienților, potrivit observatornews.ro.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close