Antena 3 CNN Actualitate Descoperirea care răstoarnă ancheta în cazul femeii ucise și incendiate pe un câmp din Ghimpați

Descoperirea care răstoarnă ancheta în cazul femeii ucise și incendiate pe un câmp din Ghimpați

Apar dezvăluiri noi despre crima oribilă din județul Giurgiu. Anchetatorii ar fi făcut o descoperire care ar putea schimba toate datele de până acum. Jurnalistul Antena 3 Adina Anghelescu a prezentat, marți, detalii exclusive.

Descoperirea care răstoarnă ancheta în cazul femeii ucise și incendiate pe un câmp din Ghimpați
Sursa foto: Exclusiv Antena 3
de Dan Gabor    |    17 Noi 2020   •   17:30

"Este vorba despre rezultatul de la examenul de laborator toxicologic ce a fost făcut în cazul fetei găsite incendiate în valiza de la Ghimpați în 30 octombrie și unde așteptăm și la această oră de la anchetatori date noi. În ceea ce privește analiza toxicologică, pe surse, am aflat că a fost evidențiată existența unui insecticid.

Nu se știe până acum cum a ajuns această substanță în corpul victimei, dacă asasinul a folosit substanța aceasta în sensul de a o forța să îmghită substanța, dacă a stropit-o cu acest insecticid sau dacă fata în disperare, dacă era sechestrată, bătută, supusă unor torturi, a încercat să bea singură acest insecticid", a spus Adina Anghelescu.

Un alt element important este dat de analiza monoxidului de carbon care a arătat că fata era moartă deja atunci când i s-a dat foc.

Reporterii Antena 3 au obținut în exclusivitate o mărturie în cazul femeii incendiate la marginea unui drum din Ghimpați. Tânăra ar fi fost victima unei grupări infracționale din București și din Giurgiu care ar fi ucis-o ca să se răzbune de fapt, pentru că a ajutat un cetățean norvegian care căzuse în plasa infractorilor, să îi găsească pe aceștia.

Norvegianul susține că escrocii români i-au furat prin diferite metode 100.000 de euro,și că Sabina-Mircea l-ar fi ajutat să îi găsească.

Dag Langerud, muzician norvegian, a declarat în exclusivitate pentru reporterii Antena 3, că a cunoscut-o pe Sabina în 2016, că a ajutat-o cu bani şi i-a găsit un loc de muncă mai bun. Spune că era o femeie decentă, care-şi creştea cu greu copilul.

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close