Antena 3 CNN Actualitate Descoperiți. Florian Coldea, "misiune specială" peste hotare. Legătura cu Soros

Descoperiți. Florian Coldea, "misiune specială" peste hotare. Legătura cu Soros

Descoperiți. Florian Coldea, "misiune specială" peste hotare. Legătura cu Soros
11 Noi 2018   •   00:23

Jurnalistul Dan Andronic a dezvăluit recent că fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, și-a făcut firmă de consultanță împreună cu afaceristul Bogdan Buzăianu și că sunt într-un adevărat turneu.

Citiți și: Descoperiți. Război total pentru putere. Rețea-bombă reactivată

Florian Coldea dă vina pe Kovesi pentru dezastrul care a lovit sistemul, ar spune că șefa DNA înnebunise și că el, de fapt, a atenuat ceea ce putea fi un cutremur mult mai mare. Iar Dan Andronic știe foarte bine cine e și Bogdan Buzăianu, doar magnatul e cel care i-ar fi dat 5 milioane de dolari mită Elenei Udrea în dosarul Hidroelectrica, în care apare și Dan Andronic.

Ce legătură ar putea avea susținerea lui Soros pentru Cioloș cu planul de preluare a puterii? Răspunsul stă într-o mișcare făcută de Dacian Cioloș și trecută oarecum neobservată: alăturarea la inițiativa președintelui francez Macron și demersurile, pe această filieră, de a intra în familia europeană ALDE, alături de USR, însă impunând o condiție: să fie dat afară din ALDE partidul lui Tăriceanu dacă nu rupe Coaliția cu PSD!

Desigur că aici avem de-a face și cu un război între Cioloș și Iohannis, care dintre ei să fie candidatul susținut de imensa mașinărie a lui Soros. Dovadă că și Iohannis și-a aranjat repede o întrevedere cu președintele Franței.

Citiți și: Dezvăluire-bombă. Milionarul român cu banii ascunși în Insulele Virgine

Jurnalistul Mirel Curea a comentat, sâmbătă, în emisiunea "Descoperiți", realizată de Andreea Sava, dezvăluirea legată de turneul european al lui Florian Coldea.

"Când vrei să vii la putere în România, când vrei să-ți pui un acolit la putere nu apelezi la electorat. Te duci afară, te duci la Merkel, te duci la Macron, te duci peste tot, numai la tine în țară nu. Pentru că nu de la tine din țară se decide așa ceva.

Nu înțeleg de ce drumurile acestea le face Coldea și nu Virgil Ardelean, fostul șef de la "Doi și-un sfert", unchiul lui Cioloș. Nu înțeleg de ce merge în Elveția, și nu se duce la socrul lui Cioloș, în Franța? Sunt niște mișcări care te duc cu gândul la faptul că se încearcă din nou scoaterea pe piață ca premier sau poate chiar mai mult decât atât, la alegerile pentru fotoliul de la Cotroceni, a lui Cioloș", a spus Mirel Curea.

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close