Antena 3 CNN Actualitate Detalii scandaloase în DOSARUL MINERIADEI. Timp de 26 de ani, Marian Munteanu nu a fost audiat niciodată

Detalii scandaloase în DOSARUL MINERIADEI. Timp de 26 de ani, Marian Munteanu nu a fost audiat niciodată

Detalii scandaloase în DOSARUL MINERIADEI. Timp de 26 de ani, Marian Munteanu nu a fost audiat niciodată
24 Dec 2016   •   08:12

DOSARUL MINERIADEI. Detalii scandaloase din timpul Mineriadei ies la iveală abia acum. Timp de 26 de ani, procurorii nu l-au audiat niciodată pe Marian Munteanu, cel care a fost aproape snopit în bătaie la Mineriadă. 

”Societatea românească așteaptă de foarte multă vreme niște răspunsuri cu privire la oamenii care au murit în 1989 cât și ulterior, răspunsuri care au întârziat să apară”

DOSARUL MINERIADEI. Fostul lider al studenților din Piața Universității a dezvăluit că abia după 26 de ani procurorii i-au luat o declarație cu privire la evenimentele ce au avut loc.

”Cunosc mai mulți studenți, colegi din acea perioadă, cărora nu ne-a luat nimeni mărturii decât anul acesta. Doar Parchetul acum câteva zile mi-a luat o declarație de martor. Apar unii procurori pe posturi și spun cât au lucrat în ultimii 10-15 ani. Chiar nu au fost curioși să ne întrebe și pe noi? Nu sunt singurul în situația asta. Suntem mai mulți colegi”, a spus Marian Munteanu la Antena 3.

Marian Munteanu a dat de înțeles că s-a urmărit tergiversarea anchetei.

Marian Munteanu a stat în comă timp de 4 zile după incidentele Piața Universității.

ION ILIESCU, URMĂRIT PENAL. Procurorii militari au decis, vineri, punerea în mişcare a acţiunii penale, sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra umanităţii, faţă de fostul preşedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman şi fostul director al SRI Virgil Măgureanu în dosarul "Mineriada din 13-15 iunie 1990".

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close