Antena 3 Actualitate Detalii șocante din culisele anchetei de la Timișoara. Ofițer ISU: ”Ni s-a cerut să păstrăm secretul în privința echipajelor care au intervenit în primele zile în bloc și s-au contaminat!”

Detalii șocante din culisele anchetei de la Timișoara. Ofițer ISU: ”Ni s-a cerut să păstrăm secretul în privința echipajelor care au intervenit în primele zile în bloc și s-au contaminat!”

21 Noi 2019   •   12:52
Detalii șocante din culisele anchetei de la Timișoara. Ofițer ISU: ”Ni s-a cerut să păstrăm secretul în privința echipajelor care au intervenit în primele zile în bloc și s-au contaminat!”

Oameni din sistemul de urgență povestesc cum personalului de pe ambulanțe și pompierilor care au intervenit în blocul contaminat sâmbătă, duminică și luni nu li s-au făcut analize și li s-a spus că „oricum nu există antidot, vedem cum vă simțiți”.

Un laborator al armatei s-a deplasat în zonă și mai mulți polițiști, care au fost în bloc, se simt rău și au ajuns la spital, anunță presa locală.

Citește și: Stare de alertă în Timișoara! Polițiștii care au intrat primii în blocul groazei au ajuns la spital

”Dar asta nu e tot. Ni s-a cerut să păstrăm secretul în privința echipajelor care au intevenit în primele zile în bloc și s-au contaminat!”, a spus, pentru Libertatea, un om din sistemul de urgență.

Specialistul a participat la intervenție și povestește cum, până la sosirea ”celor de la Sibiu, cu costume speciale”, toți cei care au intrat au fost expuși. Medicii și asistentele de pe ambulanțe precum și echipajele de pompieri care au intervenit mai apoi nu au primit nici o asistență specială.

Citește și: Scandal uriaș după tragedia de la Timișoara. Un bloc deratizat a fost evacuat a doua oară, deși oamenilor li s-a permis să se întoarcă în locuințe

”Ni s-a spus: oricum nu există antidot, vedem cum vă simțiți”, relatează omul de la ISU care a participat la intervenție. ”Pe la fiecare spital au pus câte un coleg planton să raporteze ce cazuri vin … vă dați seama că noi nu avem pregătire medicală. Șefii noștri au înnebunit. Sunt disperați. Și clar incompetenți. Nu știe stânga ce face dreapta”, a încheiat ofițerul ISU. 

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close