Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri exclusive despre denunțătoarea lui Beuran. Adina Anghelescu: „Doctorița Haiducu l-a rugat pe rectorul UMF să o ajute să rămână la Floreasca”

Dezvăluiri exclusive despre denunțătoarea lui Beuran. Adina Anghelescu: „Doctorița Haiducu l-a rugat pe rectorul UMF să o ajute să rămână la Floreasca”

Rectorul Universităţii „Carol Davila”, profesorul Ioanel Sinescu, a povestit că a avut două întâlniri cu denunțătoarea lui Mircea Beuran, în care au discutat despre posibilitatea ca aceasta să rămână medic la Spitalul Floreasca.

Dezvăluiri exclusive despre denunțătoarea lui Beuran. Adina Anghelescu: „Doctorița Haiducu l-a rugat pe rectorul UMF să o ajute să rămână la Floreasca”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
14 Feb 2020   •   15:49

Informația a fost prezentată la Antena 3 de jurnalista Adina Anghelescu.

Potrivit acesteia, prima întâlnire s-a produs în urmă cu un an și jumătate, când dr. Haiducu a venit la profesorul Sinescu și l-a rugat să o ajută să rămână la Spitalul Floreasca.

Sinescu afirmă că i-a explicat doctoriței că lucrul acesta nu se poate întâmpla decât dacă ar intra în UMF în poziția de asistent universitar, iar profesorul Beuran să fi avut post. 

Ori, dr. Beuran nu scosese și nu a scos niciodată un astfel de post. 

Ea ar fi putut ocupa un post, dacă era scos la concurs, doar pe perioadă determinată, până ar fi terminat doctoratul, ea fiind doctorand la prof. Beuran, și în fiecare an, până la finalizarea doctoratului trebuia să aibă prelungire de la Senatul UMF.

Iar pentru asta trebuia să fie propusă de prof Beuran și să fi existat post liber. Ceea ce nu exista.

A doua întâlnire cu doctorița denunțător a fost în urmă cu o luna și jumătate, când prof Sinescu spune că a venit la el și i-a spus că e foarte nemulțumită.

”Mi-a zis ca stie ea ca eu i-am taiat postul. Eu i-am spus ca in nici un caz nu aveam cum sa tai ceva ce nu exista, și atunci mi-a zis ca in cazul asta prof. Beuran i-a taiat postul, iar eu i-am zis iarasi ca nu avea ce sa taie din ceea ce nu exista! A plecat nemultumita. Eu, personal, nu inteleg nimic din ce se intampla!”, a declarat profesorul Ioanel Sinescu.

×
Subiecte în articol: Adina Anghelescu Mircea Beuran
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close