Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri șocante făcute de criminalul din Caracal. Detaliul care i-ar fi putut salva viața Alexandrei

Dezvăluiri șocante făcute de criminalul din Caracal. Detaliul care i-ar fi putut salva viața Alexandrei

Dezvăluiri șocante făcute de criminalul din Caracal. Detaliul care i-ar fi putut salva viața Alexandrei
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
25 Aug 2019   •   17:49

Dezvăluiri șocante făcute de criminalul din Caracal anchetatorilor.  Gheorghe Dincă a povestit un detaliu care ar fi putut să-i salveze viața Alexandrei.

În ziua când fata era dusă în casa acestuia, doă polițiste se aflau la poartă. 

„În jurul orei 10.00, am văzut că fata se afla pe marginea străzii, în comuna Dobrosloveni, judeţul Olt. Eu mersesem spre Osica, dar m-am întors pentru a aduce o piesă cuiva din Osica, cu care vorbisem la telefon. Eram cu autoturismul marca Renault Megane cu număr de înmatriculare OT-48-WYW. Fata a urcat pe bancheta din spate, pentru că pe scaunul dreapta faţă aveam nişte acte şi o pălărie”, a declarat Dincă.

Bărbatul de 66 de ani a povestit cum a atacat-o pe Alexandra în zona Liceului Mihai Viteazul, acolo unde fata ceruse să coboare din maşina de ocazie. „Am coborât din maşină şi am urcat lângă ea, pe scaunul din stânga spate. Atunci am lovit-o cu palma peste faţă. S-a dat cu capul pe spate şi s-a lovit de geamul uşii şi de stâlp. Fata şi-a pierdut cunoştinţa şi am scos cureaua de la pantaloni şi i-am legat mâinile la spate. M-am dat jos din maşină şi m-am urcat la volan şi am condus spre casă. Am mers prin zona digului spre casă. Acasă, am oprit pe dreapta pe drum, fata fiind aplecată cu capul înainte, rezemată în scaunul din faţă. Am văzut în apropiere două femei poliţist şi m-am temut că eu sunt urmărit. Am traversat strada şi am mers şi am deschis porţile”, a mai spus Dincă, potrivit Adevărul.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close