Diana Șoșoacă a anunțat cauza morții lui Bogdan Stanoevici. Este cutremurător!

de Georgiana Adam    |    14 Ian 2021   •   19:30
Diana Șoșoacă a anunțat cauza morții lui Bogdan Stanoevici. Este cutremurător!

Diana Șoșoacă, senatoare AUR, a anunțat, joi seara, că actorul Bogdan Stanoevici a murit în urma unui infarct.

Potrivit raportului făcut de Medicina Legală actorul Bogdan Stanoevici a murit în urma unui infarct.

”El a murit de infarct. O să vedeți mâine certificatul de deces, îl va da publicității familia”, a spus Diana Șoșoacă la România TV

Totul despre moartea regretatului actor Bogdan Stanoevici. S-a stins pe patul de spital, înainte de a împlini 63 de ani

Actorul Bogdan Stanoevici a fost internat la Spitalul 'Sfântul Pantelimon' din Capitală infectat cu SARS-CoV2, pe 16 decembrie. La două zile distanță, deja, era dus la Terapie Intensivă în stare gravă.

Bogdan Stanoevici a murit pe 12 ianuarie. Informația a fost confirmată pentru Antena 3 de către medicul Șerban Bubenek. Pe 22 ianuarie, actorul ar fi împlinit 63 de ani.

El a fost supus recent şi unei intervenții prin care i-au fost puși plămânii în repaos total timp de 7 până la 15 zile. Practic, oxigenarea lui se făcea doar extracorporală. Plămânii actorului erau afectați aproape integral, iar medicii l-au operat de urgență pentru a-l stabiliza. Chiar și în aceste condiții, medicii erau rezervați în privința sa.

Pe 24 decembrie, Bogdan Stanoevici a fost preluat de la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală, iar în prezent se afla internat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu, unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

Acolo, viața fostului ministru era în mâinile echipei coordonate de prof. dr. Șerban Bubenek.

Bogdan Stanoevici a fost trecut pe oxigenare extracorporală, o intervenție delicată, realizată prin procedura ECMO, în scopul de a-i pune plămânii în repaos total pentru o perioadă de 7-15 zile.

 

Parteneri
x close