Antena 3 CNN Actualitate Din 15 septembrie se va întâmpla asta în cel mai fierbinte loc din Bucureşti. Locuitorii din zonă s-au săturat de promisiuni

Din 15 septembrie se va întâmpla asta în cel mai fierbinte loc din Bucureşti. Locuitorii din zonă s-au săturat de promisiuni

Din 15 septembrie se va întâmpla asta în cel mai fierbinte loc din Bucureşti. Locuitorii din zonă s-au săturat de promisiuni
de O.P.    |    04 Sep 2013   •   07:27

Atunci când închiriezi sau cumperi un apartament, pe lângă dotările şi felul în care a fost îngrijit este şi locul în care se găseşte. Zona, sectorul, cartierul spun multe despre cât de repede sau cât de greu se va vinde un apartament.

Un plus îl reprezintă metroul - oricât de departe te-ai afla, dacă te afli lângă o staţie de metrou, imediat ajungi în celălalt capăt al oraşului. Pentru locuitorii din Drumul Taberei, promisiunea construirii unei linii de metrou zace pe masa primăriei de sector de ani de zile.

Se înnoieşte cu fiecare rundă de alegeri, apoi se aşează praful peste ea. Însă de data aceasta, lucrările par serioase: cele două freze gigantice, denumite Varvara şi Filofteia, încep săpăturile la tunelul metroului de Drumul Taberei în 15 septembrie, potrivit directorulul Metrorex, Aurel Radu.

Mai precis doar una dintre freze, încă nu se ştie care, va începe lucrările, cealaltă o va urma după o lună.

"Acum se pregătesc frezele, sunt echipe din Germania şi Italia care fac munca de specialitate, pe 15 septembrie una din ele începe lucrul. Primul tunel se va săpa dinspre Academia Militară spre Orizont. În prezent, cele două freze sunt deja în subsol la viitoarea staţie de metrou Răzoare.
15 septembrie este ultima dată anunţată de conducerea Metrorex pentru începerea lucrărilor la tunelurile de metrou de pe Magistrala 5. Alte date pomenite au mai fost 1 iunie, 1iulie, 1 august, 1 şi 7 septembrie.


×
Subiecte în articol: metrou Drumul Taberei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close