Antena 3 CNN Actualitate Director Poşta Română: Aproape jumătate din angajaţii noştri vor să se vaccineze

Director Poşta Română: Aproape jumătate din angajaţii noştri vor să se vaccineze

Aproape jumătate din angajaţii Poştei române vor să se vaccineze împotriva coronavirusului, mulţi dintre ei fiind expuşi unui risc mare de infectare, a anunţat, vineri, directorul general al instituţiei, la Antena 3.

Director Poşta Română: Aproape jumătate din angajaţii noştri vor să se vaccineze
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    15 Ian 2021   •   16:35

"De peste 10 luni, angajaţii din Poşta Română au fost în prima linie, pe stradă, au intrat în contact cu numeroşi oameni.

Director Poştă: De peste 10 luni, angajaţii noştri au fost în prima linie. Am pierdut mulţi colegi

E dureros să te uiţi în urmă şi să vezi că ai pierdut colegi.

Avem peste 24.000 angajati şi 10.000 care şi-au exprimat intenţia de a beneficia de vaccin. Prin vaccinare cred că putem să revenim la normalitate", a spus directorul Poştei Române, Horia Grigorescu, vineri, la Antena 3.

Director Poşta Română: Aproape jumătate din angajaţii noştri vor să se vaccineze

O situţie deloc uşoară se înregistrează şi în panificaţie, unde angajaţii lucrează în ture, în condiţii uneori greu de suportat.

Angajaţii din curierat şi panificaţie se pot vaccina de azi

"Pâinea este un aliment de bază, iar angajaţii noştri au fost în prima linie. E greu mai ales la cei care sunt la partea de coacere şi trebuie să poarte mască. Dar noi am respectat regulile de igienă.

La noi se lucrează în schimburi, mai ales noaptea, ca să avem pâine la prima oră", a adăugat Daniela Voica, director tehnic Rompan, vineri, la Antena 3.

A început a doua etapă în campania de vaccinare anti-COVID în România, şi printre cei care se vor putea vaccina se află şi personalul poştal şi din servicii de curierat, dar şi cei care lucrează în domeniile de procesare/comercializare a alimentelor de bază - panificaţie, lactate, carne, fructe şi legume. 
 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close