Antena 3 CNN Actualitate Directorul ANM: Urmează un alt val de frig. Primăvara vine după 20 martie. Vezi meteo de weekend

Directorul ANM: Urmează un alt val de frig. Primăvara vine după 20 martie. Vezi meteo de weekend

Directorul ANM: Urmează un alt val de frig. Primăvara vine după 20 martie. Vezi meteo de weekend
Sursa foto: ploi
05 Mar 2010   •   14:06

Primăvara se lasă aşteptată. Începând cu 10 martie, românii se vor confrunta cu un nou val de frig, a anunţat directorul general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Ion Sandu, citat de Agerpres. Potrivit acestuia, cel de-al doilea val de frig va fi ?mai dur? decât cel cu care ne confruntăm în prezent.

?Primăvara vine după 20. Până pe 20 tot aşa o ţinem. Duminică este pauză, luni, marţi, pe data de 9 seara spre 10 martie urmează să intre al doilea şi după zilele de joi, vineri încolo urmează să se încălzească şi nu mai are forţă să rămână iarna aşa de puternică?, a subliniat şeful ANM.

Meteorologii au emis, joi, o avertizare Cod Galben de ninsori care vizează mai multe judeţe din şi care este valabilă în intervalul 5 martie, ora 2:00 - 6 martie, ora 20:00. ?În noaptea aceasta şi mâine dimineaţa va ninge, dar greul se mută pe Moldova şi pe munţi, nu este viscol, deci nu bate vântul foarte tare?, a adăugat Sandu.

Directorul ANM a precizat că, pe 10 martie, urmează al doilea episod de iarnă, ?care se pare că este mai dur decât acesta".

Vezi prognoza meteo de weekend


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: frig ANM meteo Ion Sandu
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close