Antena 3 CNN Actualitate Directorul ANM: Vor fi temperaturi de sub -20 grade pentru aproape o săptămână. Din 13 februarie vremea se încălzeşte

Directorul ANM: Vor fi temperaturi de sub -20 grade pentru aproape o săptămână. Din 13 februarie vremea se încălzeşte

Directorul ANM: Vor fi temperaturi de sub -20 grade pentru aproape o săptămână. Din 13 februarie vremea se încălzeşte
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Feb 2012   •   17:07

Ion Sandu, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), a afirmat, joi, la Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă, că în această noapte rămâne valabil CODUL PORTOCALIU de temperaturi scăzute pentru că în nordul ţării vor fi în continuare temperaturi scăzute, de -25 grade Celsius. Specialistul a mai spus că de mâine, 3 februarie, până pe data de 7 are loc o încălzire uşoară.

„Dacă la Bucureşti aveam temperaturi de -18...-20 grade, temepraturile vor creşte până când vor ajunge sub -10 grade, iar maximele vor fi uşor pozitive, adică sâmbătă, duminică şi chiar luni“, a declarat Sandu, care a adăugat că din data de 7 februarie, marţi, până în data de 12 februarie temperaturile încep din nou să scadă.

„Nu vom ajunge la temperaturi de -30 de grade, dar la peste -20 vom ajunge până pe data de 12 februarie. Aceasta este din nou o perioadă foarte rece după care încep să revină la normal şi să crească din data de 13 februarie“, a precizat Ion Sandu.

Vezi mai jos estimările meteo complete făcute de directorul ANM la Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă

 



×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close