Antena 3 CNN Actualitate Cine i-a pus președintelui german DNA în discurs

Cine i-a pus președintelui german DNA în discurs

Cine i-a pus președintelui german DNA în discurs
20 Iun 2016   •   21:48

Preşedintele Germaniei, Joachim Gauck, a lăudat luni, la Palatul Cotroceni, activitatea DNA, instituţie care în opinia sa ar trebui să devină a treia putere în stat în România, conform traducerii oficiale a Palatului Cotroceni.

''Aş vrea să subliniez în mod deosebit activitatea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, de la care porneşte un semnal îndreptat nu numai către economie, mediu de afaceri, dar şi către politic. Este unul dintre pilonii principali ai procesului de reformă. Noi calculăm că în societate există conflicte şi dorim să consolidăm activitatea de pildă a DNA-ului, ca a treia putere în stat'', a subliniat preşedintele german.

Subiectul a fost dezbătut în ediția de luni a emisiunii Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, realizată de Răzvan Dumitrescu și Oana Zamfir.

Social-democratul Șerban Nicolae a explicat că este foarte relevantă traducerea și arată care este imaginea pe care o are România în fața altor state.

“Din nefericire pentru România, imaginea pe care o creează liderii noștri politici, mai ales în ultima vreme, având în urmă o propagandă foarte bine întreținută, România a devenit o țară în care corupția a devenit parte componentă a statului, în care lupta anticorupție a devenit firească, în care oricine vine aici își permite să, scuzați expresia, scuipe pe această țară, pentru că este o țară coruptă.”

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close