Antena 3 CNN Actualitate Doi copii traşi pe sănii de o maşină au alunecat pe contrasens şi s-au izbit de un alt autoturism, în Stejărişu, Sibiu

Doi copii traşi pe sănii de o maşină au alunecat pe contrasens şi s-au izbit de un alt autoturism, în Stejărişu, Sibiu

Doi adolescenţi răniţi au ajuns la spital, marți seara, după ce au alunecat şi s-au izbit de un autoturism, fiind traşi pe sănii de o altă maşină, în localitatea Stejărişu, din comuna Iacobeni, județul Sibiu.

Doi copii traşi pe sănii de o maşină au alunecat pe contrasens şi s-au izbit de un alt autoturism, în Stejărişu, Sibiu
Sursa foto: Pixabay
de Mia Lungu    |    18 Ian 2022   •   22:44

Un localnic dintr-o comună sibiană a pierdut controlul volanului în timp ce trăgea cu mașina șase sănii pe care se aflau mai mulți tineri. În momentul în care a încercat să evite un autoturism care venea de pe contrasens, două dintre sănii au alunecat și s-au izbit de autoturismul respectiv.

"Accident rutier pe DC 20 din localitatea Ştejărişu (comuna Iacobeni). Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la faţa locului au constatat că un conducător auto de 24 de ani, localnic, trăgea cu maşina 6 sănii pe care se aflau mai mulţi tineri.

Şoferul ar fi frânat pentru a evita impactul cu un autoturism care circula din sensul opus (condus de un localnic în vârstă de 38 de ani), moment în care 2 dintre sănii ar fi alunecat şi ar fi intrat pe contrasens şi coliziune cu acest autoturism.

Doi minori, de 14 şi 15 ani, aflaţi pe sănii, sunt răniţi. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar în cazul bărbatului de 38 de ani rezultatul a fost de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi continuă cercetările", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Lazăr.

Băiatul de 14 ani a fost asistat medical şi transportat spre Sibiu de către echipajul SAJ, el prezentând o fractură de femur, în timp ce adolescentul de 15 ani a fost transportat la Spitalul Orăşenesc din Agnita de către echipajul SMURD, cu traumatisme la picioare.

×
Subiecte în articol: copii sănii masina contrasens Sibiu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close