Antena 3 CNN Actualitate Două persoane au fost arestate pentru uciderea interlopului din Galaţi

Două persoane au fost arestate pentru uciderea interlopului din Galaţi

Două persoane au fost arestate pentru uciderea interlopului din Galaţi
Sursa foto: Foto: canada.com
15 Dec 2010   •   09:54

Două persoane implicate în incidentul petrecut, marţi seară, într-un restaurant din Galaţi, unde un bărbat cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă a fost ucis, iar altul a fost rănit, au fost reţinute, miercuri dimineaţă, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de omor calificat.

Aurelian Stănescu şi Valeriu Stănescu, ambii de 21 de ani, fără grad de rudenie între ei, au fost audiate de anchetatori pe parcursul nopţii de marţi spre miercuri şi s-a decis reţinerea lor pentru 24 de ore, potrivit reprezentanţilor Parchetului Tribunalului Galaţi, citaţi de Mediafax.

Aceştia urmează să fie duşi, miercuri, la Tribunalul Galaţi, cu propunerea de arestare preventivă pentru omor calificat.

O nouă răfuială între clanurile de interlopi a avut loc a avut loc la Galaţi. Marcel Chiaburu a fost înjunghiat aseară într-un restaurant. Martorii spun că acesta a intrat în conflict cu membrii unei grupări rivale iar în scurt timp, cearta s-a transformat într-o luptă cu săbii şi cuţite. Victima a murit după câteva minute la spital. Poliţiştii au acum doi suspecţi pe care i-au audiat toată noaptea.

Doi tineri dintr-un clan rival au observat maşina lui Marcel Nicolau, zis Chiaburu, în parcarea restaurantului chinezesc. Au intrat înarmaţi cu săbii să îi ceară socoteală, pe motiv că ar fi vrut să le dea foc la casă în urmă cu ceva timp.



×
Subiecte în articol: Galați interlop injunghiat
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close