Antena 3 CNN Actualitate Dr. Adina Alberts: Mă ofer voluntar să merg în linia întâi, într-o secţie COVID. Nu ştiu de ce autorităţile nu vor, nu înţeleg reticenţa

Dr. Adina Alberts: Mă ofer voluntar să merg în linia întâi, într-o secţie COVID. Nu ştiu de ce autorităţile nu vor, nu înţeleg reticenţa

Medicul Adina Alberts a mărturisit, duminică, la Antena 3, că vrea să lupte în linia întâi în pandemia COVID, vrea să fie voluntar într-o secţie ATI şi chiar a solicitat acest lucru autorităţilor.

Dr. Adina Alberts: Mă ofer voluntar să merg în linia întâi, într-o secţie COVID. Nu ştiu de ce autorităţile nu vor, nu înţeleg reticenţa
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Dec 2020   •   15:00

Ceea ce este de neînţeles, spune medicul chirurg estetician, este faptul că nu i-a acceptat ajutorul, deşi suntem în plină criză sanitară şi medici nu avem mulţi.

"Vreau să ajut în linia întâi. Am spus că ofer clinica mea, mă ofer pe mine să mă duc la ATI să ajut. Vreau să ajut, îmi asum riscul, pentru că sunt medic chirurg şi ştiu să mă protejez.

Vreau să fiu voluntar într-o secţie COVID", a spus dr. Adina Alberts, duminică, la emisiunea De-a viaţa ascunselea, de la Antena 3.

Dr. Adina Alberts: Vreau să fiu voluntar într-o secţie COVID

Ea spune că stabilise cu fostul ministru al Sănătăţii, Victor Costache, ca la clinica ei privată să se facă teste rapide COVID, însă demnitarul a fost demis la scurtă vreme.

"Am spus că vreau să devin voluntar, dar Ministerul Sănătăţii nu m-a solicitat în niciun fel, din păcate.

Nu pot să înţeleg de ce această reticenţă.

Aş putea lucra ca asistent medical într-o secţie COVID, să fac perfuzii, o injecţie", a precizat Adina Alberts.

Adina Alberts a făcut rezidenţiatul la Spitalul Floreasca din Capitală şi spune că a ales medicina din pasiune.

 

×
Subiecte în articol: De-a viața ascunselea
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close