Antena 3 CNN Actualitate Educație Ecaterina Andronescu, anunț pentru toți elevii: Mâine se duc la școală. Se vor încheia situațiile școlare

Ecaterina Andronescu, anunț pentru toți elevii: Mâine se duc la școală. Se vor încheia situațiile școlare

Ecaterina Andronescu, anunț pentru toți elevii: Mâine se duc la școală. Se vor încheia situațiile școlare
27 Ian 2019   •   12:24

Ministrul Educației spune că școlile nu vor fi închise din cauza vremii din ultimele zile. Ecaterina Andronescu a făcut anunțul în direct, la Antena 3. 

Ministrul suține că elevii trebuie să fie la școală în ultima săptămână din semestru pentru a li se încheia mediile. În plus, nu au fost semnalate unități de învățământ cu probleme.

”Elevii se duc la școală. Săptămâna care începe mâine este ultima din semestru. Ca urmare, se încheie situațiile școlare și noi nu putem bulversa încheierea semestrului. Invit pe părinți, copii și colegii profesori să se pregătească pentru școală”, a declarat Andronescu, la Antena 3.

Ministrul Educaţiei a precizat, în contextul răspândirii infecţiilor respiratorii, că "triajul, în fiecare dimineaţă, este foarte serios făcut în fiecare şcoală". 

"Şi lucrul acesta îmi dă un gram de linişte", a afirmat Andronescu. 

Ministrul i-a sfătuit pe părinţi să-i ducă pe copii mai întâi la medic dacă suspectează că aceştia prezintă simptome de gripă sau răceală. "Să nu-i ducă la şcoală dacă consideră că sunt suspectaţi, să-i ducă la medic întâi şi întâi şi după aceea medicul să decidă ce trebuie să facă copilul", a mai spus Andronescu. 

×
Subiecte în articol: şcoli anunt educatie andronescu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close