Excelența în educație premiată la Gala Studenților

24 Mar 2016   •   11:35
Excelența în educație premiată la Gala Studenților

Excelența în educație va fi premiată de către Uniunea Studenților din România (USR) în cadrul proiectului „Gala Studenților din România”, eveniment găzduit de Academia de Studii Economice din București, pe data de 31 martie 2016, în Aula Magna.

Ediția de anul acesta dorește să aducă în prim plan performanța în educație și să sublinieze importanța stimulării studenților care excelează în domeniile pe care le studiază, continuând, deopotrivă, un proiect de tradiție al cărui principal obiectiv să fie aprecierea și respectarea valorilor.

În urma consultării cu instituțiile de învățământ superior, dar și cu mediul antreprenorial, Uniunea Studenților din România va premia, în cadrul evenimentului, studenți care excelează în unul dintre următoarele domenii: IT și științe exacte, Economie, Finanțe-Bănci și Contabilitate, Științe ale naturii, Antreprenoriat, Științe sociale, Inginerie, Medicină, Sport și arte, Drept.

Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, partener educațional al acestui eveniment, prin intermediul Senatului Ştiinţific, va acorda bursa de excelenţă în antreprenoriat unuia dintre cei mai buni studenți din România.

Modalitatea de înscriere, criteriile de selecție și evaluare, componența comisiei de evaluare, dar și aspecte legate de agenda evenimentului pot fi consultate pe site-urile www.uniunea.ro/GSR și www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Parteneri
x close