Antena 3 CNN Actualitate Educație GATEWAY TO ELT, ediția a III-a. Conferință pentru profesorii de limba engleză din România

GATEWAY TO ELT, ediția a III-a. Conferință pentru profesorii de limba engleză din România

GATEWAY TO ELT, ediția a III-a. Conferință pentru profesorii de limba engleză din România
02 Mar 2016   •   12:33

 Sâmbătă, 5 martie 2016, profesorii de limba engleză din toată țara sunt invitați să ia parte la cea de-a III-a ediție a conferinței GATEWAY TO ELT. Organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României si Fischer International in parteneriat cu Senatul Studentesc al Academiei de Studii Economice, evenimentul se va desfășura în sala Aula Magna a Academiei de Studii Economice (ASE) București.

Datorită noului parteneriat dintre National Geographic Learning și TED Talks, tema principală a conferinței Gateway to ELT va fi lansarea seriei de manuale TED Talks Keynote. Apariția anului în domeniul ELT, seria TED Talks Keynote are deja un foarte mare succes în lumea întreagă, fiind o bogată resursă de predare și un mod garantat de a captiva atenția elevilor.

Seria National Geographic Learning, TED Talks Keynote, este rezultatul fuziunii a două dintre cele mai influente și apreciate canale de prezentare și popularizare a științei la nivel mondial, transpuse în unități de învățare. O serie excepțională de manuale, care se folosește de faimoasele prezentări TED Talks pentru a le oferi elevilor accesul și expunerea la limbaj autentic de calitate, pentru a-i provoca să fie creativi și pentru a-i antrena în dezbateri pe diverse teme de interes global.

În cadrul conferinței profesorii de limba engleză vor avea ocazia să se conecteze la noutățile despre predare și testare și vor putea consulta ultimele apariții editoriale în domeniu. Fiecare profesor prezent la eveniment va primi certificat de participare, iar la final va putea câștiga premii în cărți și alte surprize.

Participarea este gratuită și se face doar pe baza unei înscrieri în prealabil pe site-urile organizatorilor.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close