Antena 3 CNN Actualitate Educație Încep înscrierile pentru Conferința Anuală Fischer International, dedicată profesorilor din România

Încep înscrierile pentru Conferința Anuală Fischer International, dedicată profesorilor din România

A XV-a ediție a Conferinței Anuale Fischer International, programată la începutul lunii septembrie, se va desfășura la fel ca în 2021, în format hibrid, pe 1 și 2 septembrie.

Încep înscrierile pentru Conferința Anuală Fischer International, dedicată profesorilor din România
Sursa foto: FDVDR
de Georgiana Adam    |    22 Iul 2022   •   16:34

Înscrierile la conferința organizată de Fischer International, în parteneriat educațional cu EDUCATORS by Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României se fac prin completarea unui formular de pe site-ul www.cartiengleza.ro sau de pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Prima zi a conferinței va avea loc hotelul Radisson Blu, București, iar cea de 2 septembrie va fi dedicată în totalitate sesiunilor organizate în format online.

”Evenimentul se adresează atât profesorilor de limba engleză, cât și celor de alte discipline, devenind astfel emblematic pentru educație și dezvoltarea profesională, atât în rândul profesorilor, cât și al părinților care doresc să fie la curent cu tendințele globale în domeniul educației”, a declarat Daniela Văduva, Director General Fischer International.

”Vom întâmpina participanții cu aceeași atmosferă deschisă, caldă și prietenoasă, cu care i-am obișnuit în ultimii 14 ani, aceeași dedicare și dorința de a contribui la viitorul educației, aceeași pasiune pentru domeniul predării dar, mai ales, aceeași bucurie de a ne revedea la fiecare început de toamnă și de a ne încărca reciproc cu energie, putere de muncă și entuziasm pentru un nou an școlar”, a mai spus Daniela Văduva.

Ca în fiecare an, autori, traineri și reprezentanți ai celor mai prestigioase edituri și instituții vor fi prezenți: National Geographic Learning, Cambridge University Press, Helbling English, Hamilton House Publishers, Penguin Random House, Oxford University Press, Global ELT, Collins ELT, British Council etc.

Conferința Anuală Fischer International este un eveniment anual prin care mii de profesori din țară și străinătate își pregătesc astfel revenirea la catedră, participând la conferință, alături de cei mai buni specialiști. Autorii și trainerii care vor susține prezentările sunt nume sonore în domeniu, cu o experiență uriașă, care după zeci de ani de experiență, se pot mândri cu proiecte și rezultate remarcabile, pe care le împărtășesc cu profesorii din România.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close