Antena 3 CNN Actualitate Educație Mai sunt trei zile până la înscrierile la Școala FDVR. Cursurile sunt gratuite

Mai sunt trei zile până la înscrierile la Școala FDVR. Cursurile sunt gratuite

De-a lungul anilor peste 10.000 de copii au beneficiat de programul de cursuri gratuite al Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Peste două săptămâni, elevii vor putea urma o nouă serie de cursuri gratuite, captivante, menite să le descopere aptitudinile şi să le îmbunătăţească cunoștinţele de cultură generală.Cursurile se vor desfășoara online și se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 25 de ani.

Mai sunt trei zile până la înscrierile la Școala FDVR. Cursurile sunt gratuite
de Georgiana Adam    |    28 Ian 2021   •   12:50

Copiii și tinerii mai au la dispoziție doar 3 zile pentru a se înscrie la cursurile gratuite desfășurate la Școala FDVDR.

Până acum, peste 3500 de copii s-au înscris în noul an educaţional al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

''Dezvoltăm o mentalitate bazată pe perseverență, cum să reinterpretăm cuvintele efort și dificultate, cum să colaborăm mai mult unii cu ceilalți'', spune Larisa Sohorca, curs de Grouth Mindset.

Peste 15 cursuri noi se adaugă curriculei deja existente în programul educational al Școlii FDVDR.

În topul preferințelor se află informatica, jurnalismul, matematica, inteligența artificială, consilierea și orientarea în carieră, creative writing. 

O premieră la scoala FDVDR este şi cursul de biologie. 

Iniţiativa are ca scop sprijinirea procesului educațional, permițându-le cât mai multor copii și tineri români talentați și dornici de performanță, de oriunde s-ar afla, să beneficieze de programul gratuit de educație alternativă al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. 

Înscrierile la cursurile organizate de Fundația Dan Voiculescu se vor încheia pe 31 ianuarie. Participarea este gratuită.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close