Antena 3 CNN Actualitate Educație Universitatea din România care oferă meditații gratuite elevilor, pentru Bacalaureat 2024 | Cursurile se pot face și online

Universitatea din România care oferă meditații gratuite elevilor, pentru Bacalaureat 2024 | Cursurile se pot face și online

O nouă serie de lecții gratuite de pregătire la matematică pentru elevii de liceu, oferite de una dintre cele mai prestigioase universtăți din România.

Universitatea din România care oferă meditații gratuite elevilor, pentru Bacalaureat 2024 | Cursurile se pot face și online
Sursa foto: Arhivă Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    21 Ian 2024   •   15:37

Și în acest an, Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția și oferă lecții gratuite elevilor care se pregătesc să susțină examenul de bacalaureat.

Reprezentanții UPT spun că meditațiile sunt pentru toți elevii, iar participanților la cursuri nu li se solicită nici un fel de angajament faţă de Universitate.

Cursurile gratuite vor avea loc în perioada 27 ianuarie-25 mai 2024.

Citește și: "Săptămâna verde" școli, cu bani mai puțini. Ministerul Mediului a tăiat 400 de milioane de lei din buget

”Așteptăm să vă alăturați nouă atât fizic, cât și online, pe Zoom și Facebook.Pentru cei care doresc să participe fizic, vă așteptăm în amfiteatrul D1, clădirea Electro, corpul D, Bd. Vasile Pârvan, nr. 2, Timișoara.

Accesarea platformei Zoom începe la ora 09:45, iar intrarea în amfiteatrul D1 este permisă până la ora 09:55.

Vom fi și live pe Facebook.Pentru participare vă invităm să vă înscrieți în prealabil, aici: https://bit.ly/LectiiMateUPT2024”, transmite universitatea.
 

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close