Antena 3 CNN Actualitate Educație Metode noi de predare a limbii engleze la Conferinţa Naţional Geographic

Metode noi de predare a limbii engleze la Conferinţa Naţional Geographic

După doi ani de evenimente online, profesorii de limba engleză din România au avut ocazia să-i întâlnească pe speakerii de renume mondial: Alex Warren, consultant academic, şi Hugh Dellar, autor de manuale de limba engleză. Împreună au dezbătut cele mai moderne metode de predare din acest domeniu.

Metode noi de predare a limbii engleze la Conferinţa Naţional Geographic
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    27 Noi 2022   •   10:30

Conferinţa a fost organizată şi anul acesta de Fischer International, în parteneriat educaţional cu Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Alex Warren, profesor cu peste 18 ani de experienţă şi consultant academic pentru National Geographic Learning, a vorbit despre tehnicile de pronunţie a limbii engleze.

Profesorul Hugh Dellar, co-autorul seriilor de manuale Outcomes şi Perspectives, a sfătuit profesorii să gaseasca metode prin care sa facă limba engleză relevantă pentru elevii lor.

Participarea a fost gratuită pentru toţi profesorii de limba engleză.

"Avem 300 de profesori de limba engleză în sală şi alţi 2000 de profesori care ne urmăresc online. Este o conferinţă iubită de profesori pentru că este o conferinţă care inspiră prin conţinutul pe care noi îl livrăm. Conferinţa National Geographic Learning este organizată în România de Fischer International, în parteneriat cu Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României", a declarat Daniela Văduva, director Fischer International.

National Geographic Learning este o editură specializată în producerea de manuale pentru învațarea limbii engleze. Editura a produs până în prezent materiale educaționale și de instruire care au fost nominalizate printre cele mai bune programe educaționale din întreaga lume.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close