Antena 3 Actualitate Educație Ministrul Educației a făcut anunțul care va afecta toți elevii. Ce se va întâmpla cu manualele școlare

Ministrul Educației a făcut anunțul care va afecta toți elevii. Ce se va întâmpla cu manualele școlare

14 Dec 2017   •   16:32
Ministrul Educației a făcut anunțul care va afecta toți elevii. Ce se va întâmpla cu manualele școlare
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro

Manualele de bază vor fi disponibile în format PDF şi digital interactiv, pe platforma manuale.edu.ro, a fost anunțul ministrului Educaţiei Naţionale, Liviu Pop.

"Avem pe ordinea de zi proiectul legii manualului şcolar. În principiu, acest proiect de lege prevede existenţa unui singur manual de bază pentru fiecare programă şcolară a elevilor din învăţământul preuniversitar de stat şi particular. Ministerul, alături de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare şi Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei, se obligă în a pune pe platforma manuale.edu.ro toate aceste manuale de bază în format PDF şi digital interactiv, traduse în toate limbile minorităţilor, iar la cererea învăţătorului/ profesorului, alături de elev şi părinte, se pot tipări aceste manuale prin grija Editurii Didactice şi Pedagogice", a declarat Pop, la începutul şedinţei de Guvern.

Potrivit realitatea.net, premierul Tudose i-a spus ironic ministrului Educaţiei: "Să dea Dumnezeu să funcţioneze. Aţi văzut că încă mai sunt reminiscenţe cu manualul de a V-a".

×
Subiecte în articol: liviu pop ministru elevi manuale scolare

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close