Antena 3 CNN Actualitate Educație Ministrul Educației: „Este posibil ca Bucureștiul să ajungă în a doua parte a lunii octombrie la o incidență de 6 la mie”

Ministrul Educației: „Este posibil ca Bucureștiul să ajungă în a doua parte a lunii octombrie la o incidență de 6 la mie”

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei, a comentat evoluția pandemiei şi a apreciat că este posibil ca Bucureștiul să ajungă în a doua parte a lunii octombrie la o incidență de 6 la mie, dacă nu înțelegem importanța vaccinării.

Ministrul Educației: „Este posibil ca Bucureștiul să ajungă în a doua parte a lunii octombrie la o incidență de 6 la mie”
de Claudia Popovici    |    05 Sep 2021   •   23:25

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei a subliniat importanta vaccinări şi a lansat un semnal de alarmă privind creșterea ratei de infectare în Capitală.

”Astăzi, în Bucureşti avem 1.02 rata de infectare. La 1 august aveam 0,13, deci într-o lună am crescut de şase ori. Dacă nu înțelegem importanță vaccinării, este posibil să ajungă, în a doua parte a lunii octombrie, Bucureștiul, la şase la mie.

A nu se confunda atingerea pragului de şase la mie cu intrarea în carantină. Ar urma să stea 10 zile - două săptămâni, în online. Aşa a fost şi în valul 3", a spus Sorin Cîmpeanu la Digi24, citat de news.ro.

De asemenea, ministrul a mai precizat că o persoană din fiecare şcoală organizează întâlniri între părinţi şi reprezentanţi DSP pentru a li se explica importanţa vaccinării copiilor.
 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close