Antena 3 CNN Actualitate Educație Peste 300 de profesori, la conferinţa naţională de limba engleză

Peste 300 de profesori, la conferinţa naţională de limba engleză

Peste 300 de profesori, la conferinţa naţională de limba engleză
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
07 Sep 2015   •   13:16

Este al optulea an în care profesorii de limba engleză din toata ţara se adună la cel mai mare eveniment al anului, "Conferinţa naţională de limba engleză". 

 
Peste 300 de cadre didactice au ales să îşi pregătească revenirea la catedra alături de specialişti de la cele mai prestigioase edituri, universităţi şi instituţii de certificare internaţională a limbii engleze.
 
Ei vor învăţa de la cei mai buni dascăli din străinătate noi metode de învăţare şi predare. 
 
Evenimentul este organizat de Fischer International, în parteneriat cu Fundaţia Dan Voiculescu.
 
Reprezentanţi ai celor mai prestigioase universităţi din lume, Cambridge University, Oxford University Press au acceptat propunerea de a veni şi a vorbi cu dascălii din România despre cele mai noi metode de predare şi învăţare a limbii engleze.
 
Pe lângă faptul că vor putea interacţiona cu nume sonore din străinătate, dascălii vor putea să îşi cumpere cele mai noi manuale de engleză.
 
Pe parcursul celor două zile de activităţi, participanţii vor avea ocazia să afle, să încerce şi să testeze metode noi, să descopere abordări de succes şi să exploreze resurse didactie clasice, dar şi foarte moderne. 
 
Evenimentul de limba engleză face parte din proiectul Liga profesorilor excepţionali, organizat de Fundaţia Dan Voiculescu.

×
Subiecte în articol: Fundatia Dan Voiculescu limba englezã
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close