Antena 3 CNN Actualitate Educație REZULTATE ADMITERE în LICEU 2017. Cele mai căutate licee și specializări din țară, în ordinea mediilor de admitere

REZULTATE ADMITERE în LICEU 2017. Cele mai căutate licee și specializări din țară, în ordinea mediilor de admitere

REZULTATE ADMITERE în LICEU 2017. Cele mai căutate licee și specializări din țară, în ordinea mediilor de admitere
Sursa foto: Foto. Edu.ro
12 Iul 2017   •   18:46

REPARTIZARE LICEE 2017 prima fază de ADMITERE – edu.ro. Rezultatele repartizării în LICEE 2017 au fost publicate pe edu.ro la ora 16:10.

REZULTATE ADMITERE în LICEU 2017. Ministerul Educaţiei a afişat miercuri rezultatele la admiterea în liceu. Şase specializări de la licee din Bucureşti, trei fiind de la liceul "Sfântul Sava", se află în top 10 constituit în funcţie de ultima medie de admitere, astfel:

Colegiul Naţional "Sfântul Sava" din Bucureşti, specializarea Matematică -Iinformatică, în limba engleză, se situează pe primul loc, ultima medie de admitere fiind 9,93, iar la specializarea Ştiinţele naturii, media ultimului admis a fost 9,91, scrie news.ro.

În Top 10 specializări, pe locul trei se află  Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân din Constanţa, cu specializarea Matematică-informatică şi cu media de admiterea 9,88, urmat de Colegiul Naţional "B.P.Hasdeu" din Buzău - Matematică - Informatică bilingv cu ultima medie de intrare 9.87 şi de clase de Matematică - Informatică a Colegiului Naţional  "Gheorghe Lazăr" din Bucureşti, cu media de admitere 9,86.

REZULTATE ADMITERE în LICEU 2017. Edu.ro a publicat listele. Află unde ai fost REPARTIZAT

Următoarele două locuri sunt ocupate de specializări de la Colegiul Naţional "Fraţii Buzeşti" din Craiova  respectiv Matematică - Informatică bilingv, cu 9,85 media de admitere şi Ştiinţele Naturii, cu 9,84. Locurile 8,9 şi 10 sunt revin unor licee din Bucureşti: Colegiul "Gheorghe Lazăr,  specializarea Ştiinţele naturii - 9,83, Colegiul Naţional  "Sfântul Sava" - Matematică - Informatică - 9,81 şi Colegiul Naţional "Spiru Haret" - Matematică - Informatică bilingv cu media de admitere 9,80.

 

×
Subiecte în articol: edu.ro admitere la liceu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close