Antena 3 CNN Actualitate Educație Cîmpeanu: ”Sunt convins că, odată cu începerea școlii, dorința de vaccinare a elevilor va crește substanțial”

Cîmpeanu: ”Sunt convins că, odată cu începerea școlii, dorința de vaccinare a elevilor va crește substanțial”

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, este ferm convins că, după începerea școlii, dorința de vaccinare în rândul elevilor va crește substanțial. Acesta speră ca și numărul profesorilor vaccinați să crească.

Cîmpeanu: ”Sunt convins că, odată cu începerea școlii, dorința de vaccinare a elevilor va crește substanțial”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    12 Sep 2021   •   20:54

Ministrul Educației a declarat că centrele de vaccinare înființate în școlile private au început cu acțiunea premergătoare anului școlar.

”Va fi o fereastră de oportunitate în primele două luni de la începerea școlii, nu va fi un proces continuu. Îi sfătuiesc pe elevi, profesori și părinți să își dea acordul pentru acest gest, singurul care poate să pună capăt crizei sanitare. Le mulțumesc părinților pentru responsabilitate și determinare”, a spus Cîmpeanu la Aleph News.

Ministrul a spus că, în ultimele 10 zile, 10.000 de elevi s-au vaccinat.

”Reprezintă un progres foarte important, am depășit 15% din numărul total de elevi vaccinați. Sunt convins că odată cu începerea școlii dorința de vaccinare în rândul elevilor va crește substanțial.

De asemenea, urmare a discuțiilor pe care le-am avut personalul din învățământ, vaccinat în proporție de 61% - este mai mult decât dublul mediei naționale -, sunt convins că se va înțelege importanța vaccinării și vom avea o dorință de vaccinare și din partea colegilor cadre didactice, nu numai din partea elevilor”, a mai declarat Sorin Cămpeanu.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Sorin Cîmpeanu vaccinare elevi
Parteneri
Horoscop 28 martie. Peştii schimbă jobul, Fecioarele sunt îndrăgostite
x close