Antena 3 Actualitate Educație Sorin Cîmpeanu: ”Elevii din clasele terminale să meargă la școală fizic și în scenariul roșu”

Sorin Cîmpeanu: ”Elevii din clasele terminale să meargă la școală fizic și în scenariul roșu”

de Andreea Cigolea    |    23 Apr 2021   •   13:57
Sorin Cîmpeanu: ”Elevii din clasele terminale să meargă la școală fizic și în scenariul roșu” Agerpres

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu vrea ca elevii din clasele terminale să meargă la școală fizic chiar și în scenariul roșu.

”O solicitare este aceea de renunțare a condiției de înjumătățire a efectivelor din clasele terminale în școlile care se află în scenariul roșu”, a spus ministrul Cîmpeanu la Aleph News.

Ministrul a precizat că această propunere este justificată de apropierea examenelor naționale și se bazează pe respectarea condițiilor de siguranță sanitară în școlile din România.

Sorin Cîmpeanu a mai anunțat că numărul cazurilor de COVID din școli este mai mic decât cel înregistrat la restul populației.

”Atâta devreme cât școala s-a derulat cu prezență fizică înaintea vacanței de primăvară, Ministerul Educației a monitorizat permanent numărul de îmbolnăviri din școli. Acesta este de 10 ori mai mic decât media generală la nivelul populației”, a mai declarat ministrul Educației.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close